Àlex Monnà

Tutor del CFGS d'Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear. 

En el meu recorregut professional ha centrat gran part del meu desenvolupament professional en activitats lligades a la investigació i la innovació tecnològica.

Aquesta trajectòria inclou activitats de transferència tecnològica Empresa-Universitat durant més de 12 anys, experiència en la creació d'empreses de base tecnològica, i participació en diversos projectes de recerca (nacionals i internacionals).

Format com investigador en l'àrea de la conservació de mamífers marins, i havent realitzat tant treballs de camp com de laboratori, decideixo reorientar i complementar la meva carrera amb formació en l'area del desenvolupament de negoci, el marketing i la transferència de coneixement i tecnologia.

He estat membre co-fundador de l'empresa de biotecnologia Advanced In Vitro Cell Technologies, S.L. (ADVANCELL - Barcelona) i AQUALIA Sensores S.L.

També he acumulat més de 10 anys d'experiència realitzant diversos projectes d'innovació i d'estudi en l'àmbit de l'ecologia aquàtica (Ecohydros, S.L. - Santander).

En l'actualitat realitzo tasques docents i de gestió a l'Institut Hospital del Mar.

"La bona educació és un dels pilars més ferms de les persones. Les persones, som el pilar de les nostres societats. Tant de bo pogués educar i inspirar...però si només aconsegueixo acompanyar i compartir amb honestedat, ja haurà valgut la pena el trànsit per aquesta meravellosa professió"