Núria Andreu

Tutora del CFGM de Cures Auxiliars d'Infermeria

Diplomada en infermeria per la Universitat de Barcelona. Vaig iniciar la meva carrera professional a l'Hospital Clínic i Provincial de Barcelona al servei d'obstetrícia i ginecologia primer, i a l'Institut de neurociències després. A la Fundació Clínic, vaig participar en la realització de diversos assajos clínics. Simultàniament, vaig participar en la creació i creixement de l'equip d'infermeria de la Clínica Eugin de Barcelona, especialitzada en reproducció i reproducció assistida, hi vaig treballar més de 10 anys.

L'any 2008 vaig començar la meva carrera docent a l'Institut Bonanova. Aquí he estat professora externa durant molts anys, impartint sobretot els crèdits de cures bàsiques d'infermeria i de FOL. Actualment, a part de docent, soc tutora d'un grup de matí del CFGM d'auxiliars d'infermeria. Gaudeixo de poder ensenyar als futurs professionals tant aspectes tècnics i teòrics, com competències transversals relacionades amb saber estar, ser, cuidar... Així com poder transmetre la passió per la professió.

Paral·lelament, m'he format com a osteòpata, i una petita part del meu temps laboral també el dedico a tractar persones des d'aquesta mirada.