Judit Moreno

Tutora del CFGS d'Anatomia patològica i Citodiagnòstic

Tècnic en Anatomia Patològica i Citologia, Llicenciada en Biologia, Certificat d'Aptitud Pedagògica, Màster en Biologia Molecular i Biomedicina i MBA en Indústria Farmacèutica.

He treballat en diversos serveis d'Anatomia Patològica (a l'Hospital del Mar, Hospital Dr. Josep Trueta i Hospital de Figueres principalment). Posteriorment, vaig tenir l'oportunitat de treballar per la Unitat de Virus i Càncer de l'Institut Català d'Oncologia a Girona com a Tècnic Responsable del Laboratori de Detecció de Virus del Papil·loma Humà dins el Pla de Cribratge de Càncer Coll Uterí; i això em va permetre participar en estudis de revisió de mètodes analítics, així com fer recerca en epidemiologia del càncer en col·laboració amb el Registre Poblacional de Càncer de Girona.

Fins que vaig fer el salt a la indústria farmacèutica, com a Responsable d'un Laboratori Analític de Suport a la Recerca encarregat de les analítiques associades a assajos clínics i preclínics en el desenvolupament de vacunes al sector veterinari. Allà vaig ampliar el meu coneixement i bagatge tècnic, però també empresarial i de gestió.

Durant tota la meva trajectòria he gaudit de la meva faceta formadora en tots els rols que he assumit, que he pogut combinar amb la meva tasca docent com professorat expert extern en centres privats i ara a l'Institut Hospital del Mar.

M'agrada que la meva feina tingui un retorn directe i positiu a la societat, i espero poder transmetre la meva passió per la ciència i el sector de la salut als i les alumnes i futurs professionals.