Formació a l'estranger, un valor afegit per als/les nostres estudiants

Objectius

Un dels objectius de l’Institut Bonanova és promoure la internacionalització de l'Institut fomentant programes i activitats específiques per millorar la nostra projecció i presència internacional. Aquesta internacionalització s'ha d’entendre com a element transversal en les activitats pròpies de l’Institut i afecta a tots els grups i col·lectius que el conformen.

Serveis

  • Promoure la mobilitat entre els i les estudiants
  • Promoure la mobilitat del professorat i personal per participar en cursos o tallers i després compartir les seves experiències d'aprenentatge amb la resta de la comunitat educativa.
  • Oferir informació sobre el procés de reconeixement de les competències o el procés d'homologació del títol en els diferents països.
  • Promoure la possibilitat d'intercanviar experiències entre els/les joves de la mateixa edat i la competència professional similar.
  • Enfortir el sentiment de ciutadania europea i el coneixement de la cultura i els hàbits d'altres països.

Mapa de mobilitats

Mobilitats Erasmus + realitzades per l'alumnat i el personal de l'Institut Bonanova

Veure mapa

Erasmus +

La formació a l'estranger atorga a la Formació Professional un valor afegit als/les nostres estudiants i ofereix la possibilitat d'enriquir la formació de l’alumnat.

European Commissio

Experiències

Erasmus a Grenoble Laionel Peñafiel

+ Experiències

Erasmus a Nàpols Míriam Huertas

+ Experiències

Erasmus a Hull, la meva experiència Erasmus ha estat molt positiva, tant per la meva formació com a tècnic com per a fer de mi una persona més autosuficient i segura de si mateixa. Xavier Torres

+ Experiències

Notícies

El projecte Activa't i viu l'Institut obté l'ajut de la 9a edició del Pla de Mesures Innovació a l'FP de la Fundació Barcelona FP

Enguany hem tornat a participar en la 9a Edició del pla de mesures Innovació a l'FP que organitza la Fundació BCN Formació Professional amb el projecte “Activa't i viu l'Institut”. Un any més, el nostre projecte a estat seleccionat i triat d'un total de 72 projectes i 61 centres d'FP.

Curso de acreditación de operadores en instalaciones de radiodiagnóstico general

Curso de acreditación para operadores de los equipos de rayos X homologado por el CSN. Fundació Bonanova

Contacte

Servei de Mobilitat Internacional
Erasmus(ELIMINAR)@institutbonanova.cat

  • Roser Pagan
  • Eduardo Nuñez
  • Mireia Calaf
  • Mercè Martin