L'Institut Bonanova, ha estat seleccionat com a finalista en la 7a edició del "Premio Alianza para la FP Dual"

El "Premio Alianza para la FP Dual", creat al 2017, té com a objectiu reconèixer el compromís i l'excel·lència en la formació professional dual a Espanya. El jurat ha valorat el nostre enfocament innovador i el model d'aprenentatge basat en entorns reals de treball, el foment de la participació i la cooperació del nostre projecte d'FP dual pel fet d'estar obrint camí en el sector sanitari, especialment el públic i també el fet que és un projecte replicable en d'altres centres.

Esperem amb il·lusió la gala de lliurament del premi, que està programada per al 7 de juny a les 12h, a la seu de la CEOE a Madrid. Durant aquest acte es donaran a conèixer els guanyadors de cada categoria, inclosa la categoria Centre d'Educatiu, on compartim posició de finalistes amb el CIFP Ausiàs March de València i l'IES San José de Badajoz.

Aquest reconeixement és un testimoni del compromís i la dedicació de tots els membres de la nostra comunitat educativa, incloent-hi professorat, alumnat, personal administratiu i direcció. Volem expressar el nostre agraïment a tothom qui ha contribuït en aquest projecte i ens ha ajudat a convertir-nos en finalistes del premi, especialment a les organitzacions sanitàries que han confiat en nosaltres una vegada més i ens han possibilitat poder disposar de places d'FP dual pel nostre alumnat.

Moltes felicitats a tots els finalistes en les diferents categories del premi i a un agraïment a la Fundación Bertelsmann i la Fundación CEOE per organitzar el Premio Alianza para la FP Dual, impulsar la FP dual de qualitat, donar visibilitat a les bones pràctiques dels centres i, acostar el mon empresarial i l'educatiu.

Enllaços relacionats