Obtenim el segell de centre d’excel·lència educativa +500 punts e2cat

Els dies 19 i 20 de setembre un equip de QualicatEdu va avaluar l’Institut segons el model d’excel·lència e2cat, i vam assolir la puntuació més alta de tots els centres avaluats fins ara.

L'Institut Bonanova / Hospital del Mar FP Sanitària ha obtingut l'acreditació d'excel·lència educativa basada en el model e2cat. Aquest és un reconeixement que atorga l'Associació Catalana per a l'Excel·lència, QualicatEdu, juntament amb la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial.El model e2cat de gestió de l'excel·lència és un instrument especialment dissenyat per servir de referència en la gestió estratègica dels centres educatius.
 

Superar l'avaluació e2cat ens permet continuar avançant en la millora contínua i marcar nous objectius per continuar cap al camí de l'excel·lència.

L'Institut ha assolit la puntuació 537 en l'avaluació e2cat, la més alta dels centres avaluats a Catalunya fins aquest moment. D'aquesta manera es reconeix la tasca diària de l'equip humà del centre per assolir aquests alts nivells de qualitat que sempre tenen com objectiu contribuir a la formació i l'èxit professional del seu alumnat.

QualicatEdu, ha destacat com a punts forts, el lideratge, la gestió de centre i del procés d'ensenyament-aprenentatge, així com la gestió del seguiment del servei i dels diferents indicadors de control i millora.

Enllaços relacionats